Vždycky jsem v životě měla pocit, že nic nedokážu, že nemám žádnou šanci něco zvládnout, ale pletla jsem se. Vždycky je v životě nějaká možnost, která nás prostě upoutá, a nakonec změníme v tu ránu svůj život. Mně se tohle přesně stalo, protože vždycky jsem byla taková, že jsem si říkala, že nic nedokážu, nic nezvládnu, ale opak byl pravdou. Pokud chceme v životě něčeho dosáhnout a docílit, musíme opravdu hodně makat, protože když budeme na sobě makat a pracovat, získáme mnohem víc, hlavně se nesmíme sami ponižovat. Život nám dává na výběr, co chceme, a já jsem se rozhodla, že už si nebudu říkat, že nic nedokážu a že nic nezvládnu.

Auto

Začala jsem sdělovat ten pravý opak, že všechno zvládnu a že všechno se mi daří, a rozhodně díky těmto slovům jsem si změnila svůj dokonalý život. Změnila jsem ho opravdu natolik a sama jsem se divila, protože jsem si udělala řidičský průkaz, se kterým jsem si díky tomu mohla koupit auto. Auto nám dává velkou sílu a já jsem si vždycky říkala, že na tohle nikdy mít nebudu, že to nezvládnu, protože jsem nikdy za volantem neseděla, ale nejsem jediná, kdo za tím volantem neseděl. Život nás prostě učí. My se učíme od narození a musíme se učit pořád, i když jsme dospělí.

Auto

Život nás každý den všechno učí a my musíme všechno brát tak, jak je, a zdokonalovat se. Když se budeme zdokonalovat v životě, dosáhneme mnohem krásnějších věcí a mnohem krásnějších chvilek prožitých našeho života. Auto nám dává opravdu veškerý smysl, proto jsem se rozhodla, i přesto, že jsem si pořád říkala, že to nezvládnu. Nakonec jsem to změnila a já jsem to zvládla, a jsem velice ráda, že jsem tohle udělala. Velice mě tohle změnilo, protože opravdu ta radost z toho, že jsem něco dokázala, mě velice povzbudila, a já jsem věděla, že v životě dokážeme hodně věcí, protože stačí pouze změnit svůj přístup k životu. Pokud tohle všechno uděláte, tak věřte, že na tom budete stejně jako já.